Heide brand snel geblust Ermelo

admin
274 Views

De Brandweer werd vrijdagavond opgeroepen voor een brand op de heide nabij de flevoweg in Ermelo.

Vanaf de flevoweg waren flinke vlammen te zien op de heide, meerdere automobilisten stopten en belde direct 112. Bij aankomst van de brandweer Uddel bleek het te gaan om een kleine brand naast een fietspad. De brandweer had de brand snel geblust.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Jongens vliegen greppel bij Voorthuizen in en stuiteren terug door klap

274 Views Drie jongens zijn vrijdagavond met een Volkswagen Caddy in een greppel langs de Apeldoornsestraat in Voorthuizen in gereden. Een van hen raakte gewond. De bestelwagen raakte rond 22:15 uur door onbekende oorzaak van de weg en belandde in de greppel ter hoogte van de Hunnenweg. Door de harde […]
×