Bulkwagen gekanteld bij rotonde Ruskenveen Hoogkerk

admin
149 Views

Bij een verkeersongeval dinsdagmiddag om 14:00 uur op de rotonde Ruskenveen bij Hoogkerk is een bulkwagen achter een vrachtwagen gekanteld. 

De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De rotonde is vanwege het ongeluk afgesloten. Niemand raakte gewond. Wat de inhoud van de tankwagen exact is, is onbekend. Het product stinkt behoorlijk melden de fotograaf ter plaatse. De brandweer kwam ook ter plaatse voor assistentie. 

Het wegdek werd later  schoongespoten en daarna ging berger Poort het gevaarte takelen. De werkzaamheden duren tot minimaal het einde van de middag.

foto : Patrick wind

Geef een reactie

Next Post

Geen treinen door een aanrijding bij Hilversum

149 Views Door een aanrijding op het spoor bij Hilversum rijden er tot 16:00 uur geen treinen tussen Utrecht-Hilversum-Weesp; Utrecht-Almere. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse bij het incident, ook een traumahelikopter zetten de landing in. Wat er precies gebeurd is is nog onbekend. Het incident vond plaats nabij de onbewaakte […]
×