Vissers vinden dode man in water bij Lelystad

admin
192 Views

Vissers in Lelystad hebben zaterdagochtend het lichaam van een dode man gevonden in het water. Hij lag in de Lage Vaart aan de kant van de Oostvaardersplassen.

De man werd zaterdagmiddag rond 11.46 aangetroffen. De politie doet nog onderzoek naar zijn identiteit. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend. Toen de man werd gevonden lag hij al twee tot drie dagen in het water, zo bleek volgens de politie uit onderzoek.

De politie hoopt dat getuigen bij het onderzoek kunnen helpen. Wellicht dat die de afgelopen week iets opvallends hebben gezien bij de Lage Vaart of in de omgeving van Hajé hotelrestaurant De Aalscholver. Eerder heeft de politie met mensen in de omgeving gesproken, maar dit heeft niet geleid tot het identificeren van het slachtoffer.

Het gaat om een man van tussen de 25 en 35 jaar oud met blanke huidskleur. Hij had een normaal tot enigszins fors postuur en was zo’n 1,85 meter lang. De man had kort stekelhaar met de zijkanten opgeschoren en een licht baardje en een snorretje. Hij droeg een grijze hoodie met de stad New York erop, een zwarte joggingsbroek en blauw-witte Adidas-schoenen.

Geef een reactie

Next Post

Zoekactie naar verdachte op omafiets in Lelystad

192 Views De politie zoekt met man en macht naar een verdachte van een misdrijf bij het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Wat zich daar precies heeft voorgedaan, is nog in nevelen gehuld, maar de politie neemt de zaak hoog op. Het incident vond rond 18.10 uur plaats aan de Artemisweg in […]
×