Drie personen aangehouden na schietpartij in Kampen

admin
126 Views

Drie verdachten zijn zondagavond laat aangehouden na een schietpartij aan de Boven Nieuwstraat in het Overijsselse Kampen.

Rond 23.30 uur gisteravond kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een schietpartij aan de Boven Nieuwstraat in Kampen. De politie liet vrij snel via Twitter weten onderzoek te doen naar dat incident. Iets na middernacht meldde de politie Overijssel dat er drie personen waren aangehouden.

Een woordvoerder van de politie Oost-Nederland liet maandagochtend weten dat hun eventuele betrokkenheid bij het incident nog wordt onderzocht.

Het onderzoek van de politie naar het schietincident loopt nog. Zondagnacht zochten agenten ter plaatse ook al naar sporen, zo werd onder meer een omgevallen scooter gecheckt. Wat er precies is gebeurd in de Boven Nieuwstraat is nu echter nog onduidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Geef een reactie

Next Post

Boa's gaan strenger controleren op naleving coronaregels in het ov

126 Views Het team buiten gewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) gaan strenger toezicht houden op het naleving van de coronaregels in het openbaar vervoer. Omdat het waarschijnlijk veel drukker gaat worden in de trein, bus, tram en Metro worden er naar verwachting meer boetes uitgedeeld. Maandag begint een miljoenen kostende OV-Campagne om […]
×