Meisje (6) in Zeewolde met spoed naar ziekenhuis na botsing met auto

admin
294 Views

Bij een ongeval in Zeewolde is zondagmiddag een 6-jarig meisje gewond geraakt. Een auto schepte het meisje, waarna ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Een trauma-helikopter kwam nog ter plaatse. Het meisje werd op dat moment al met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet op dit moment onderzoek.

Foto : HarmjanPetersen/HJPmedia.nl

Geef een reactie

Next Post

Schade en gewonden na ongeval bij in Zeewolde

294 Views Twee personen zijn zondagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Gooiseweg in Zeewolde. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Futenweg. Twee personenauto’s botsten op elkaar. De kruising werd afgesloten voor het verkeer tussen Lelystad en Zeewolde. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De politie stelt onderzoek […]
×