Politie beëindigt twee keer dezelfde illegale auto-meeting, eerst in Harderwijk daarna in Lelystad

admin
487 Views

De politie heeft zaterdagavond twee keer een illegale auto-meeting beëindigd. Eerst kwam de groep in Harderwijk bij elkaar. Nadat ze daar werden weggestuurd, trok de groep naar Lelystad.

De organisatie is teleurgesteld over de eerste beëindiging. Volgens hen werd de ontmoeting aan de Zuiderwijde in Harderwijk in eerste instantie wel getolereerd, maar greep de gemeente op het laatste moment in. 

Daarop besloot de organisatie naar de Palazzo in Lelystad te trekken, maar ook daar greep de politie in. De reden zou zijn dat de meeting illegaal was en de coronamaatregelen niet werden nageleefd. De groep wil nu met de gemeente Harderwijk in gesprek.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Fietser gewond door aanrijding met auto N302 Harderwijk

487 Views Op de Leuvenumseweg (N302) Harderwijk heeft zondagmiddag een ongeval plaats gevonden tussen een fietser en een personenauto ter hoogte van de Koeweg. De fietser raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk maakte de fietser tijdens het oversteken een verkeerde inschatting waardoor er een ongeval plaats vond. […]
×