Brand in droger snel geblust Zeewolde

HJP-Media
279 Views

De brandweer in Zeewolde is om 17:19 uur opgeroepen voor een brand in een keuken aan de Molenvang te Zeewolde.

Door snelle inzet van de brand heeft de brandweer erger kunnen voorkomen. In de woning bleek een droger vlam te hebben gevat. Deze is door de brandweer naar buiten gebracht en geblust. De woning is geventileerd.

De ambulance heeft een van de bewoners gecontroleerd op rookinhalatie maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hierna gingen alle eenheden weer retour

Harmjan Petersen / HJP-media

Geef een reactie

Next Post

Gewonde na ongeval N302 Harderwijk

279 Views Op de N302 ter hoogte van afrit Harderwijk is een ongeval tussen twee auto’s gebeurd. Door onbekende oorzaak zijn ze met mekaar in botsing gekomen. De politie heeft de weg afgezetEen persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.
×