[VIDEO]Vrouw bijna gespietst bij ongeluk in Putten

admin
1.481 Views

Een automobiliste is vanmiddag als door een wonder ongedeerd gebleven bij een vreemd ongeval op de Veenhuizerveldweg in Putten. Door nog onbekende oorzaak raakte de vrouw met haar auto van de weg en ramde daarbij een houten hek. Verderop kwam ze tot stilstand.

Door de botsing met het hekwerk waren meerdere balken door de ruit en carrosserie van de auto gestoken. De vrouw kon geschrokken, maar ongedeerd uit het voertuig stappen. Zij is nog onderzocht door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.  Over de oorzaak van het ongeluk kan politiewoordvoerder Nanda Kappers nog niet veel zeggen: ,,Zeker is in ieder geval dat er geen alcohol in het spel was”.

Video: 

©DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Politie vindt trailer met ruim 14.000 liter grondstoffen voor drugsproductie

1.481 Views De politie heeft in de omgeving van Enschede een trailer gevonden met daarin ruim 14.000 liter grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. De politie kreeg woensdag de melding dat er aan de Beldershoekweg een verdachte trailer stond en startte gelijk een onderzoek. Vrijdagavond is het nieuws openbaar […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×