Twee aanhoudingen na ruzie in woning Harderwijk

HJP-Media
99 Views

Aan de Bosschalaan ik Harderwijk is vanavond een ruzie geweest in een woning.

De politie was met veel eenheden terplaatse, ook een hondengeleider was terplaatse.

De politie heeft twee verdachten opgepakt. Vermoedelijk gaat het over een vader en zoon. Ook heeft de politie een mes in beslag genomen. Éen van de verdachte verzette zich tegen de aanhouding en is met spoed naar het politiebureau vervoerd.

De politie onderzoekt de zaak verder

Fotograaf(en): Harmjan Petersen / HJP-media

Geef een reactie

Next Post

Loenen - Twee aanhoudingen bij politieactie op camping

99 Views Bij een politieactie op een camping in het Gelderse Loenen zijn vrouw van 49 jaar en een man van 54 jaar, beide afkomstig uit de gemeente Apeldoorn aangehouden. Ze worden verdacht van het overtreden van de opiumwet. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/10/02-loenen—twee-aanhoudingen-bij-politieactie-op-camping.html
×