Oprit A18 bij Doetinchem bezaaid met ijzer nadat vrachtwagen kantelt

admin
224 Views

Een gekantelde vrachtwagen zorgt maandagochtend voor verkeersoverlast op de Terborgseweg in Doetinchem. Het oud ijzer waarmee de vrachtwagen was beladen, verspert de oprit van de A18.

De vrachtwagen kwam vanuit de richting Ulft kwam en de A18 wilde opdraaien. Tijdens het draaien is de wagen op zijn kant belandt. De bestuurder van de vrachtwagen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Doordat de weg bezaaid ligt met de lading van de vrachtwagen, is de weg afgesloten voor verkeer.

Geef een reactie

Next Post

Twee aanhoudingen na ruzie in woning Harderwijk

224 Views Aan de Bosschalaan ik Harderwijk is vanavond een ruzie geweest in een woning. De politie was met veel eenheden terplaatse, ook een hondengeleider was terplaatse. De politie heeft twee verdachten opgepakt. Vermoedelijk gaat het over een vader en zoon. Ook heeft de politie een mes in beslag genomen. […]
×