Brandweer pompt bootje boven water in Zeewolde

HJP-Media
141 Views

Aan de Zwarte Specht in Zeewolde is vanavond een bootje gezonken. Om 21:41 uur is de brandweer opgeroepen.

De eigenaar had gister nog op het bootje gevaren en kwam vandaag terug bij zijn bootje. Vrienden en omstanders hebben vandaag geprobeerd om het bootje boven het water te krijgen doormidden van een pomp. Dit hielp niet. Hierop hebben omstanders de brandweer gebeld.

De omstanders hebben samen met de brandweer geprobeerd om het bootje boven water te krijgen.

Onbekend wat er verder met het bootje wordt gedaan.

Fotograaf: Harmjan Petersen/HJP-media

Geef een reactie

Next Post

Oprit A18 bij Doetinchem bezaaid met ijzer nadat vrachtwagen kantelt

141 Views Een gekantelde vrachtwagen zorgt maandagochtend voor verkeersoverlast op de Terborgseweg in Doetinchem. Het oud ijzer waarmee de vrachtwagen was beladen, verspert de oprit van de A18. De vrachtwagen kwam vanuit de richting Ulft kwam en de A18 wilde opdraaien. Tijdens het draaien is de wagen op zijn kant […]
×