Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Brandweer uren bezig met grote natuurbrand

314 ViewsDe grote natuurbrand in het Mensingebos in Drenthe is onder controle. De brandweer is nog aan het nablussen, maar het grootste gevaar was rond 19.00 uur geweken. Een groot aantal brandweerkorpsen uit de wijde omgeving werd opgeroepen om de brand die op ongeveer een hectare woedde, te blussen. De brandweer kijkt met drones of er op bepaalde plekken nog brand woedt. Zowel een deel van het bos als een deel van het heidegebied stond in brand. Hoeveel natuur er verloren is gegaan, is nog niet bekend. Ook de oorzaak…

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Gewonde bij schietpartij Almere

292 ViewsBij een schietpartij op klaarlichte dag in Almere is een gewonde gevallen. Dat bevestigt de politie. Diegene is naar het ziekenhuis gebracht. De politie spreekt van een ’ernstig incident’ dat zondagavond voorviel aan de Basilicumweg, in de Kruidenwijk. Buurtbewoners hoorden schoten. De politie kon even later melden dat er inderdaad een schietpartij plaatsvond, mogelijk na een ruzie. Het slachtoffer kreeg ter plaatse hulp van ambulancemedewerkers en is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het slachtoffer het maakt, is niet bekend. De politie doet ter plaatse onderzoek.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Tweetal Jerrycans aangetroffen In buiten gebied van Nijkerk

369 ViewsNijkerk – Op zondagmiddag even voor 16:00 uur is de brandweer gevraagd om even te komen kijken bij twee jerrycans die gevonden zijn aan de Nekkeveld te Nijkerk. Eenmaal toen de brandweer ter plaatse kwam is er een onderzoek gestart waar de vaten vandaan komen. Steeds vaker worden er vaten/jerrycans met drugsafval gevonden in het bos of op een afgelegen plek. Hierom start de politie een onderzoek. De jerrycans zijn opgehaald door het milieudienst.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Middelburg – Coronafeestje beëindigd in kleedkamer sportpark

260 ViewsIn de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een coronafeestje beëindigd op Sportpark Veerse Poort. In één van de kleedkamers bevond zich een aantal jongens dat een feestje hield. Alle jongens, elf in totaal, zullen een passende straf krijgen in overleg met het Openbaar Ministerie. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/5/08-coronafeestje-beeindigd-in-kleedkamer-sportpark.html

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Brand in schuur trekt ondanks coronavirus nog veel bekijks in Ermelo

428 ViewsIn een schuur aan de Stip bothastraat in Ermelo is zondagochtend brand uitgebroken. Het vuur bevond zich op het zolder gedeelte van de schuur. De Ermelose brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Door de brand is er schade ontstaan aan de spullen die zich in de schuur bevonden. Door de brand kwamen ondanks de Coronavirus nog veel bewoners kijken naar de brand, Hen zijn door de politie verzocht terug naar huis te gaan.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Medewerker dierenambulance vind auto op zijn kop in de sloot, Bestuurder spoorloos in Nijkerk

399 ViewsEen automobilist is zondagochtend even na voor 4 van de weg geraakt en op zijn kop in een sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurden op de Van Middachtenstraat in Nijkerk. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Bij aankomst was er geen spoor van de bestuurder te bekennen, met duikers zocht men de sloot door. Volgens andere media’s bleek na een bezoekje van de politie op het adres van de automobilist dat de bestuurder ongedeerd thuis zat. De toedracht van het ongeval is onbekend. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Lees Meer
×