Archief Lokaal nieuws 

Uitslaande brand in opslagloods varkensboerderij in Harskamp

368 ViewsEen opslagloods van een varkensboerderij in Harskamp staat in brand. Van het dak zijn alleen nog de balken over. De brandweer is met veel wagens uitgerukt om het vuur in bedwang te krijgen, maar het gebouw is verloren. De brandweer laat de loods gecontroleerd afbranden. De naastgelegen boerderij met rieten kap ligt precies in de vonkenregen. Brandweerlieden houden de woning nat om te voorkomen dat het vuur overslaat.  De boerderij ligt aan de Laarweg in het dorp. De brand is rond 21.45 uur ontstaan.

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Motorrijder (37) uit Ermelo komt om het leven bij botsing in Putten

1.513 ViewsEen 37-jarige motorrijder uit Ermelo is vanmiddag om het leven gekomen bij een botsing met een auto op de Oude Rijksweg in Putten. De automobilist kwam uit de richting Ermelo en wilde linksaf slaan, maar zag daarbij de motor over het hoofd. Hulpverleners hebben geprobeerd de man te reanimeren en ook werd de traumahelikopter opgeroepen, maar de man bleek niet meer te redden. De bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Bestelbus en personenauto botsen op de N798 in Putten

608 ViewsEen personenauto en bestelbus met aanhanger zijn woensdagmiddag tegen elkaar gebotst in Putten. De bestuurster van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.  De aanrijding gebeurde op de Nijkerkerstraat ter hoogte van de Waterweg in Putten. Het ongeluk werd mogelijk veroorzaakt door de laagstaande zon. Beide auto’s hadden veel schade.  In de personenauto zat ook een hond. Die bleef ongedeerd en is door de politie opgevangen. 

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Enorme vlammenzee verwoest school in Lelystad, omliggende woningen ontruimd

387 ViewsEen zeer grote brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een basisschool in Lelystad verwoest. De brandweer rukte uit met bluswagens uit meerdere regio’s en zag zichzelf genoodzaakt omliggende huizen te ontruimen. Ten minste zes huishoudens moesten tijdelijk ergens anders heen. Volgens Omroep Flevoland moet basisschool De Triangel, die waarschijnlijk gesloopt zou worden, als verloren worden beschouwd. Er zouden 130 leerlingen les hebben gehad. De school staat midden in een woonwijk. Om omwonenden te waarschuwen, werd een burgernetmelding verstuurd, waarin zij geadviseerd werden om ramen en deuren te sluiten.…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Brand in fietsenstalling in Almere

283 ViewsAlmere – Op woensdagmiddag rond de klok van 12:30 uur is de brandweer van Almere uitgerukt voor een brand gebouw aan de Louis Armstrongweg te Almere. De brandweer is hiervoor met spoed ter plaatse gevraagd. Terplaatse bleek het te gaan om een fietsenstalling nabij het bedrijf Atrium. De brandweer probeert het hek open te knippen om zo de toegang zich te verschaffen op het terrein. Bij de brand komt veel rookontwikkeling vrij. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Door snelle inzet van de brandweer is de fietsenstalling…

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Drugslab aangetroffen in Loods in het buitengebied van Putten

710 ViewsBij een woning in Putten is vrijdagochtend een drugslab ontdekt. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies werd geproduceerd. De politie rukte rond 11 uur uit na een melding van een verdachte situatie aan de Driestweg. De agenten troffen het drugslab aan in een loods bij de woning. Vervolgens werd de brandweer opgeroepen om metingen te verrichten. De landelijke faciliteit ontmantelen (LFO) is inmiddels opgeroepen om verder onderzoek te doen, laat een woordvoerder weten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Lees Meer
×