Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Grote brand in tweedehands horecabedrijf almere

445 ViewsBij een bedrijf dat tweedehands horeca spullen levert heeft woensdagochtend een grote brand gewoed. De brand brak rond 4.00 uur uit bij het pand aan de oliemolenstraat in Almere. De eigenaar van het pand ontdekte de brand, hij is voor controle naar het Ziekenhuis overgebracht na dat hij rook had ingeademd. Het pand heeft flinke schade opgelopen.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Brand op schip blijkt vuurkorf Nijkerk

445 ViewsDe brandweer korpsen Bunschoten en Nijkerk werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een brand in een schip op het Nijkerkernauw. Meerdere hulpdiensten rukte uit en startte een zoektocht. Zowel mensen op het water als wagens op het land zochten naar de brand. De havenmeester melden dat er een grote vuurbal gezien was met flink wat rook op het water tussen Nijkerk en Bunschoten. Na enig zoek werk bleek de brand een vuurkorf bij een boerderij aan de Nekkeveld te wezen.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Auto verwoest door brand A28 Harderwijk

698 ViewsEen personenauto is dinsdagmiddag in vlammen opgegaan op de A28 Tussen Harderwijk en Nunspeet. Bij aankomst van de brandweer stond de personenauto al volledig in brand. Men heeft de brand geblust en keerde terug naar de kazerne. De inzittende konden het voertuig op tijd verlaten. De oorzaak van de brand is onbekend. Door de brand ontstond er een file tussen strand Horst en Nunspeet.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Ramkraak op juwelier in Harderwijk, rolluik zwaar beschadigd

753 ViewsJuwelier Poorter aan de Smeepoortstraat in Harderwijk was in de nacht van maandag op dinsdag doelwit van een ramkraak. De daders sloegen vermoedelijk rond 3.45 uur toe. Volgens de eigenaar hebben ze niks buitgemaakt. Bij de ramkraak is volgens de politie een kleine zwarte auto gebruikt. Die hebben de daders achtergelaten. Het rolluik van de juwelier is zwaar beschadigd. De politie verricht onderzoek. Ook bekijkt ze camerabeelden. Verschillende juweliers in Gelderland kregen de afgelopen twee maanden bezoek van criminelen. De juweliers Assos in Apeldoorn en Istanbul Center in Arnhem werden overvallen…

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Veel rook door enorme brand bij autobedrijf in Lelystad: ‘Ga naar binnen!’

651 ViewsEen enorme brand heeft vanmiddag het pand van Van Schijndel Autoschade in Lelystad compleet verwoest. De vlammen sloegen metershoog uit de garage aan de Zeilweg. Vanwege de grote rookontwikkeling worden omwonenden gewaarschuwd: ‘Ga naar binnen!’ De brand bij  brak rond 14.30 uur uit. ,,Er komt heel veel rook vrij’’, vertelt een woordvoerder van de brandweer Flevoland. ,,We waarschuwen mensen in de omgeving dan ook: sluit ramen en deuren.’’ Inmiddels is ook een NL-Alert verstuurd met die boodschap: ‘Ga naar binnen!’ Een groot deel van bedrijventerrein Noordersluis is afgesloten. Het pand…

Lees Meer
×