Archief Lokaal nieuws 

Bestelbus beland langs de bosjes op A28 bij Amersfoort

897 ViewsEen bestuurder van een bestelbus eindigde maandagmiddag met zijn bus tussen de bossages langs de A28 bij Amersfoort. De man belandde met zijn bus in de berm langs de snelweg. Hierbij liep de bestelbus flinke schade op. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto is door een bergingsbedrijf uit de berm getakeld. Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Auto botst tegen boom bij Ermelo: bestuurster ernstig gewond

887 ViewsEen automobiliste is vannacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Ze botste met haar auto tegen een boom. Het ongeval gebeurde op de Flevoweg bij Ermelo.  Vanwege de ernst van het ongeval werd een traumaheli opgeroepen, die op de hei landde even buiten Ermelo.  De brandweer rukte uit om de vrouw uit de auto te bevrijden. Het is nog niet bekend hoe het ongeval plaats kon vinden. De politie sloot vannacht de weg af na het ongeval.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Vrouw uit Bennekom omgekomen bij botsing met boom in Wekerom

808 ViewsEen vrouw uit Bennekom is zondagavond overleden na een zwaar ongeval in Wekerom. De auto waarin ze zat, raakte rond 21.20 uur op de Edeseweg (N801) bij het dorp in het buitengebied van Ede door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Een man, eveneens uit Bennekom, raakte zwaargewond. Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een mobiel medisch team per traumahelikopter. Beide slachtoffers zijn ernstig gewond per ambulance met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De politie meldde kort na 23.15 uur…

Lees Meer
×