Archief Lokaal nieuws 

Leger des Heils in Beekbergen getroffen door grote brand

823 ViewsHet Leger des Heils in de Gelderse plaats Beekbergen is donderdag getroffen door een grote brand. De brandweer had de brand omstreeks 21.35 uur onder controle. Eén persoon heeft rook ingeademd en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Het gebouw aan de Dorpstraat doet dienst als opvanglocatie voor dak- en thuislozen. Het gaat om een zogeheten longstaylocatie waar daklozen terechtkomen nadat ze in een programma hebben gezeten van beschermd wonen. In het gebouw vond eerder op de avond een bijeenkomst plaats. De mensen gingen naar buiten toen de brand uitbrak.…

Lees Meer
Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

[Video] KIPPENSCHUUR GAAT IN VLAMMEN OP IN NIJKERK

1.113 ViewsAan de Bunschoterweg in Nijkerk is op de nacht van woensdag op donderdag een kippenschuur in vlammen opgegaan. De brandweer werd even na drieën opgeroepen voor de brand, al vrij snel werd er opgeschaald naar sein grote brand. Meerdere brandweer korpsen uit de regio rukte hier voor uit. In de schuur zaten op het moment van de brand een grote hoeveelheid kippen, deze zijn omgekomen. Bij aankomst van de brandweer kwamen er uit de achterste zijde van de schuur al uitslaande vlammen. Door dat de schuur zich bevond in…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Bestelbus beland langs de bosjes op A28 bij Amersfoort

932 ViewsEen bestuurder van een bestelbus eindigde maandagmiddag met zijn bus tussen de bossages langs de A28 bij Amersfoort. De man belandde met zijn bus in de berm langs de snelweg. Hierbij liep de bestelbus flinke schade op. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto is door een bergingsbedrijf uit de berm getakeld. Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Auto botst tegen boom bij Ermelo: bestuurster ernstig gewond

898 ViewsEen automobiliste is vannacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Ze botste met haar auto tegen een boom. Het ongeval gebeurde op de Flevoweg bij Ermelo.  Vanwege de ernst van het ongeval werd een traumaheli opgeroepen, die op de hei landde even buiten Ermelo.  De brandweer rukte uit om de vrouw uit de auto te bevrijden. Het is nog niet bekend hoe het ongeval plaats kon vinden. De politie sloot vannacht de weg af na het ongeval.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Vrouw uit Bennekom omgekomen bij botsing met boom in Wekerom

837 ViewsEen vrouw uit Bennekom is zondagavond overleden na een zwaar ongeval in Wekerom. De auto waarin ze zat, raakte rond 21.20 uur op de Edeseweg (N801) bij het dorp in het buitengebied van Ede door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Een man, eveneens uit Bennekom, raakte zwaargewond. Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een mobiel medisch team per traumahelikopter. Beide slachtoffers zijn ernstig gewond per ambulance met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De politie meldde kort na 23.15 uur…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Vrouw (87) overleden bij ongeluk in Dronten

812 ViewsEen 87-jarige vrouw is vanavond in Dronten omgekomen bij een auto-ongeluk. Zij was inzittende van een van de twee auto’s die aan het begin van de avond op de kruising Elburgerweg met de Biddingringweg op elkaar botsten.  Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Ook is niet bekend of de vrouw achter het stuur zat of meereed in een auto. De bestuurder van de andere auto werd na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer thuis. De kruising is lange tijd afgesloten geweest voor verkeer. 

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Harde windstoten richten flinke schade aan in Putten

1.134 ViewsDoor de harde windstoten die zaterdag plaats vonden is er aan een woning aan de Beatrixlaan in Putten flinke schade ontstaan. Rond twee uur ontwortelde de wind een grote boom die in de eigen tuin stond, deze viel op de woning en een schuur en zorgde voor nogal wat schade.  De brandweer kwam ter plaatse om de boom te verwijderen. De bewoners waren op het moment dat de boom omviel niet thuis. In 2017 viel er op exact de zelfde locatie ook een boom over de weg.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Man knalt met auto tegen woning in Harderwijk

1.106 ViewsEen man is zaterdagmiddag met zijn auto tegen een woning gereden na dat hij een parkeerplaats wou verlaten. Dit gebeurden aan de Jannevroupad in Harderwijk. De man reed eerst vooruit tegen een schutting bij een woning en reed vervolgens achteruit door een tuin tegen een woning aan. De bestuurder werd door het ambulance-personeel na gekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De schade is onbekend. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Een berger heeft de personenauto geborgen.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Grijparm vuilniswagen raakt bovenleiding tram: brand in laadruimte

734 ViewsIn een vuilniswagen op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam is vanochtend brand uitgebroken. De brand brak rond 11.15 uur uit in de laadruimte. Dat gebeurde nadat de grijparm van de vuilniswagen een bovenleiding van de tram had geraakt.  Mogelijk zijn daarbij vonken in de laadruimte terechtgekomen, al kan de brandweer niet uitsluiten dat alleen de stroomgeleiding tot de brand heeft geleid.  Spanning van bovenleiding Inmiddels is het vuur gedoofd. Uit voorzorg is de spanning van de bovenleiding gehaald. Tram 19 moet daardoor omrijden. De vuilniswagen is zwaarbeschadigd en…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Wielrenster naar ziekenhuis na botsing met auto in Putten

1.026 ViewsOp een rotonde in Putten is dinsdagavond een wielrenster gewond geraakt bij een ongeval. Op de Oude Rijksweg ter hoogte van de Stationsstraat is de wielrenster iets voor 20:00 uur aangereden door een auto. Vanwege de verwondingen door de aanrijding moest de vrouw naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe ernstig ze precies gewond is. Hoe de wielrenster en de automobilist in botsing kwamen, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.

Lees Meer
×