Archief Lokaal nieuws 

Brandweer opgeroepen voor dakbrand Putten

482 ViewsDe brandweer van putten werd maandagavond rond vijf voor half 8 opgeroepen voor een dak brand aan de Wijkhove in Putten. Een buurtbewoner ontdekte de brand en alarmeerde direct de brandweer. De brandweer van Putten is direct naar binnen gegaan om op zoek te gaan naar de brand. Een hoogwerker van de brandweer Nijkerk kwam ter plaatse om het dak te inspecteren. De brand bleek achteraf mee te vallen. Door de vele sirenes in de wijk kwamen er veel buurtbewoners op af.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Kraanwagen gekanteld in Voorthuizen

815 ViewsEen kraanwagen is maandag gekanteld in de nieuwbouwwijk Holzenbosch aan de Holzeboslaan in Voorthuizen. De kraanwagen is door onbekende oorzaak gekanteld geraakt, Omstanders spreken over dat de kraan door blubber zou zijn weg gezakt en hier door achterover te zijn gekanteld. Een bouwvakker zou met zijn busje mazzel hebben gehad meld een omstander, Hij zou vlak naast de bestelbus zijn gevallen. De kraan belande met zijn telescoop op de straat. Het bedrijf heeft met andere kraanwagens de kraan weer overeind getrokken. Niemand raakte gewond.

Lees Meer
©112PERSFOTOGRAFIE Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Man doodgeschoten in Noord-Brabantse Oss

315 ViewsDe politie heeft de straat afgezet voor onderzoek. De schietpartij vond rond 8.00 uur plaats. Medische hulp mocht niet meer baten. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.  De Anna Bijnsstraat ligt in een woonwijk in het zuidwesten van de stad op steenworp afstand van een winkelcentrum.

Lees Meer