Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Grote verkeersoverlast na crash op provinciale weg bij Zeewolde

866 ViewsEen ongeval heeft vanavond tegen kwart voor zeven tot ravage geleid op de Gooiseweg bij Zeewolde. Meerdere voertuigen zijn betrokken bij het ongeval, waarbij drie gewonden zijn gevallen. De brandweer moest een inzettende die bekneld was geraakt bevrijden door de wagen open te knippen. Een mobiel medisch team werd aanvankelijk met de Lifeliner opgeroepen om bijstand te verlenen. Een arts was echter snel per auto snel ter plekke zodat de helikopter niet hoefde te verschijnen. Ook meerdere ambulances kwamen ter plekke. Eén gewonde is met de arts van het…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Voetganger aangereden op Berencamperweg in Nijkerk

755 ViewsOp de Berencamperweg in Nijkerk is donderdagochtend vroeg een ernstig ongeval gebeurd.  Een voetganger werd geschept door een personenauto. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter werd voor het opstijgen weer afgemeld. Door de aanrijding ontstond er op de Berencamperweg een flinke verkeerschaos.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Personenauto knalt tegen vangrail A28 Putten

631 ViewsOp de A28 bij tussen Putten en Nijkerk is in de nacht van Woensdag op donderdag een personenauto tegen de vangrail gebotst. Het ongeval gebeurden rond tien over drie, meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Door het ongeval werd de linker rijstrook in de richting van Nijkerk afgesloten. Of er gewonden zijn gevallen is onbekend. De automobilist is mogelijk in de slip geraakt en zijn controle over het stuur verloren. Een Berger heeft het voertuig geborgen.

Lees Meer