Archief Lokaal nieuws 

Brand onder motorkap van personenauto Nijkerk

626 ViewsDe brandweer van Nijkerk werd rond tien over half zeven opgeroepen voor een brand in een personenauto aan de Schrassertstraat in Nijkerk;. De brandweer van Nijkerk was snel ter plaatse. De brand bleek onder de motorkap te zitten. De brand was snel onder controle. Of de brand is ontstaan door vuurwerk is onbekend.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

schuur vliegt in brand door vuurwerk Kootwijkerbroek

910 ViewsOp de Walhuisweg in Kootwijkerbroek is maandagmiddag tijdens oudjaarsdag een schuur in brand gevlogen na een vuurwerkongeval. De brand brak omstreeks tien voor half drie uit na dat vuurwerk door onbekende oorzaak in de schuur belanden waar stro was opgeslagen. De brandweer van De Valk was snel ter plaatse en kon een uitslaande brand voorkomen. Er vielen geen gewonden. In de schuur waren op het moment van de brand geen dieren aanwezig. Video volgt later deze dag!!

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Persoon gewond na val uit auto A1 Terschuur

925 ViewsOp de A1 tussen Barneveld en Hoevelaken ter hoogte van Terschuur is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer viel door onbekende oorzaak uit een personenauto. Het slachtoffer raakte hier bij gewond, een traumahelikopter kwam ter plaatse om medisch bijstand te verlenen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Door het incident werden twee rijstroken afgesloten, dit leverde een flinke file op.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Traumahelikopter landt in woonwijk in Putten

1.426 ViewsDe hulpdiensten zijn vanmorgen in actie gekomen voor een melding in Putten.   Tegen 09.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding aan de Tollenstraat. Een ambulance, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter landde op een speelveldje in de buurt. Volgens de politie ging het om een melding van medische aard. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. Het vervoer naar het ziekenhuis gebeurde onder begeleiding van de politie. De landing en het opstijgen van de traumahelikopter gebeurde onder het toeziend oog van…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Ermeloër botst bij thuiskomst met brommobiel tegen boom

817 ViewsDe bestuurder van een brommobiel is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt, nadat hij op de Garderenseweg in Ermelo tegen een boom botste. Het ongeval gebeurde notabene op de oprit van de woning van de bestuurder. Tijdens zijn rit naar huis is de bestuurder in slaap gevallen. De gewonde bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Van alcoholgebruik was geen sprake, zo wees een alcoholproef uit. Het 45 kilometer-wagentje raakte total loss. De ravage op de Garderenseweg was aanzienlijk.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Vuurwerk legt Puttense heg in de as

988 ViewsEen heg aan de Roggestraat in Putten is donderdagochtend door brand verwoest. Het vuur was ontstaan door vuurwerk. Bij de bluswerkzaamheden liep één persoon brandwonden op Voorbijgangers gooiden vuurwerk in de heg aan de Roggestraat, waarna de bewoners de ontstane brand direct probeerden te blussen. Toen even later de brandweer ter plaatse kwam, was het vuur betrekkelijk snel onder controle. Drie jaar geleden ging een ander deel van de haag ook al in vlammen op.

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Woningbrand blijkt forse afvalbrand Putten, Brandweerwagen staat vast

855 ViewsDe Puttense brandweer werd woensdagavond laat omstreeks tien voor twaalf opgeroepen voor een woningbrand aan de Huddingweg in Putten. Ter plaatse bleek dit echter niet het geval en bleek het te gaan om een grote stapel afval dan in de brand stond nabij de kruising Beulekampersteeg met de Huddingweg. De rook was vanaf de Voorthuizerstraat al fors te zien. De brandweer is enige tijd bezig geweest om de grote stapel afval te blussen. Brandweerwagen vast Het blusvoertuig van de brandweer Putten kwam tijdens het blussen van de brand vast…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Update! Vrachtwagen verliest deel lading op A30, botsing tussen zeven auto’s

1.037 ViewsOp de A30 bij Lunteren zijn donderdagochtend zeven auto’s betrokken geraakt bij een kettingbotsing. Een vrachtwagen verloor een deel van zijn lading. Als gevolg daarvan moesten meerdere bestuurders vol op de rem trappen en botsten meerdere auto’s op elkaar. Een aantal andere bestuurders liep een lekke autoband op. Ook zij konden hun weg niet vervolgen. Eén bestuurder raakte lichtgewond. Zij is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Verkeershinder Door de kettingbotsing zat de A30 tussen Barneveld en Ede vanaf Scherpenzeel enige tijd helemaal dicht. Rond 8.15 uur…

Lees Meer
×