Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

Bedrijfspand in Barneveld ingestort na grote brand

583 ViewsBarneveld – Maandagavond 18 juni werd de brandweer omstreeks 20:40 uur gealameerd voor een brand Industrie aan de Wencopperweg in Barneveld. omstreeks 20:50 uur is er opschaald naar middelbrand en werden korpsen uit de regio gealameerd. De brand woed zo erg dat er omstreeks 21:00 uur is besloten om op te schaalen naar grote brand.

Lees Meer
©112PERSFOTOGRAFIE Archief Lokaal nieuws 

Grote brand op camping RCN aan de Dasselaarweg in Zeewolde

660 ViewsZeewolde – Zondagavond 17 juni werd de brandweer omstreeks 23:30 uur gealarmeerd. Voor een brand op camping RCN aan de Dasselaarweg in Zeewolde. Over eventuele slachtoffer is ons nog onbekend. Omstreeks 23:50 uur werd er opgeschaald naar grote brand brandweerkorpsen uit regio zijn gealarmeerd voor assistentie bij de brand. ter plaatse is een fikse rookontwikkeling. De brand is uitslaand. Het pand is in de winter opnieuw gerenoveerd. De brand is Uitslaand. 

Lees Meer
©112PERSFOTOGRAFIE Archief Lokaal nieuws 

Twee personen gebeten door hond in Harderwijk

573 ViewsHARDERWIJK – Op de Deventerweg in Harderwijk zijn zondagavond twee personen op straat gebeten gebeten door een hond. Een omstander die het zag gebeuren belde 112. De twee personen zijn met flink letsel overgebracht naar het ziekenhuis, vertelt een cameraman ter plaatse, die met de hulpdiensten sprak.  Of de hond alleen rondliep of met zijn eigenaar op pad was, is niet duidelijk. De politie onderzoekt het incident. 

Lees Meer
©112PERSFOTOGRAFIE Archief Lokaal nieuws 

Personenauto rijd van talud en eindigt tussen de bossages A28 Nijkerk

546 ViewsEen bestuurder is met zijn personenwagen van de snelweg A28 bij Nijkerk geschoten en in de bosschages naast de weg terecht gekomen.  In eerste instantie leek de bestuurder gewond te zijn maar hij hoefde na controle door ambulancepersoneel niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De auto raakte zwaar beschadigd en moest uit de bosjes getakeld worden. Door het ongeval is ter plaatse een rijstrook afgesloten geweest wat een file op de A28 veroorzaakte. 

Lees Meer
©112PERSFOTOGRAFIE Archief Lokaal nieuws 

Klassieker botst op Renault in Harderwijk, twee gewonden

486 ViewsBij een ongeluk op de Leuvenumseweg in het buitengebied van Harderwijk zijn maandagmiddag de bestuurders van twee auto’s gewond geraakt. Een blauwe Renault Megane botste ter hoogte van de Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg op een ‘klassiek’ wit Volkswagenbusje. Met name de Franse auto raakte daarbij zwaar beschadigd. Beide bestuurders raakten gewond; de ene aan zijn hoofd en de ander aan zijn arm. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak is niets bekend. De politie doet daar onderzoek naar.

Lees Meer
×