Lokaal nieuws 

Brandweer gealarmeerd voor middelbrand in Hulshorst

185 ViewsHulshorst – Maandagmiddag 24 juni werd de brandweer omstreeks 14:00 gealarmeerd voor gebouwbrand aan de Harderwijkerweg in Hulshorst. Ter plaatse bleek er een heg in brand te staan. Omdat deze 2 chalets staat werd er meteen opgeschaald naar sein middelbrand. Het vuur dreigt overstaan naar een van de chalet. De brandweer is met 2 tankautospuiten en 1 waterwagen te plaatse gekomen.

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Update: Hulpdiensten massaal naar Veluwemeer voor speedboot op drift

529 ViewsHulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt naar het Veluwemeer vanwege een speedboot op drift. De boot tolde zonder opvarende rondjes in het water. Gevreesd werd dat de bestuurder overboord was geslagen. De situatie ontstond even voor 22.30 uur nabij de Harderdijk in Biddinghuizen. Een speedboot draaide continu rondjes zonder iemand aan boord.  De KNRM, brandweerduikers en een helikopter werden opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd ingeseind, maar hoefde niet te komen. De bestuurder bleek namelijk veilig en wel aan land te staan. De tollende boot werd door de KNRM ‘onderschept’ en weggesleept. 

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand Harderwijk

269 ViewsHarderwijk – Zaterdagmiddag 22 juni werd de brandweer omstreeks 17:40 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan De Julianalaan in Harderwijk. Ter plaatse bleek er een flinke rookontwikkeling uit een de woning te komen. Daarop is de brandweer is met meerder voertuig ter plaatste gekomen. De oorzaak van de brand is op dit moment niet bekend. De bewoners waren op niet thuis de brandweer heeft zich toegang tot de woning verschaft door middel van de voordeur in te trappen

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Autobrand aan de Berencamperweg in Nijkerk

419 ViewsNijkerk – Dinsdagavond 18 juni is er een auto in brand gevlogen aan de Berencamperweg in Nijkerk. De inzittende van het voertuig kon veilig de auto verlaten en moest toe kijken hoe zijn wagen volledig uitbrandde. De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer wist de brand onder controle te krijgen, maar de auto is volledig beschadigd. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Lees Meer