Archief Landelijk nieuws Lokaal nieuws 

[UPDATE] Vermiste Hannie (84) gevonden met drone tijdens zoekactie Nijkerk

776 ViewsDe vermiste Hannie (84) uit Nijkerk is vanavond rond 22.30 uur na een urenlange zoektocht in goede gezondheid aangetroffen in een roggeveld aan de Slichtenhorserweg. De Nijkerkse op leeftijd is goed aanspreekbaar en wordt nagekeken in een ambulance, zegt brandweerwoordvoerder Allard Schimmel. ,,Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is bij kennis en niet gewond. De temperatuur in de ambulance wordt lekker opgestookt zodat ze weer wat kan opwarmen.‘’  De vrouw werd vanmiddag voor het laatst gezien in de omgeving van de Slichtenhorsterweg/Blokhuizersteeg, even ten zuiden van Nijkerk.…

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Zwaar gewonden bij ongeval Barneveld

558 ViewsBarneveld – Op donderdagmiddag rond 15:30 uur vond er een ongeval plaats op de Harselaarseweg te Barneveld. De Hulpdiensten waaronder het Traumateam uit Rotterdam werden gealarmeerd.  Ter plaatse bleek er een voertuig op ze dak in een sloot te zijn beland. Één persoon is hierbij zwaargewond geraakt. De andere kon het voertuig zelfstandig verlaten. Volgens ooggetuige zaten er meerdere inzittenden in de auto. De auto zou behoorlijk hard hebben gereden. Hier zou hij/zij de macht over het stuur hebben verloren. 

Lees Meer
Archief Lokaal nieuws 

Plezier jacht vaart met volle vaart tegen een brug aan in Zeewolde.

3.484 ViewsEen plezier jacht heeft in Zeewolde woensdagavond een brug geramd. Het voorval gebeurden op de Aanloophaven. Volgens een buurtbewoner zou de jacht eerst hard tegen de kant zijn gevaren, waarna het jacht achteruit leek te varen. Dit ging mogelijk door een storing mis, waarna de jacht in volle vaart onder de brug terecht kwam.   Iemand die op het dek van de jacht zat kon hier op het nippertje vanaf springen. Niemand raakte gewond. Door de aanvaring heeft de jacht flinke schade opgelopen.

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Uitslaande schuurbrand Klimoplaan Ermelo

975 ViewsEen schuur in Ermelo is afgelopen nacht door brand verwoest. Bij de brand vielen geen gewonden. De brandweer werd gisteravond omstreeks 23.20 uur gealarmeerd voor een uitslaande schuurbrand. De brand vond plaats  achter een rijtjeswoning aan de Klimoplaan in Ermelo. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond het schuurtje al in lichterlaaie. De brandweer zette in om uitbreiding van de brand te voorkomen. Voor de waterwinning werd een extra waterwagen opgeroepen. Tegen 23.40 uur werd het sein brand meester gegeven. De schuur…

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Ernstig ongeval Telgeterweg in Putten

1.620 ViewsAan de Telgterweg in Putten zijn vanavond twee fietsers gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder een traumaheli, werden rond tien uur gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was geweest tussen een voertuig en twee fietsers. Een slachtoffer werd overgebracht naar het UMC Utrecht en de andere naar Zwolle. Het voertuig was vanaf een uitrit de weg opgereden en de bestuurder had de twee personen op de fietsen niet tijdig gezien. De weg was door het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer.

Lees Meer
×