Lokaal nieuws 

Uitslaande schuurbrand Klimoplaan Ermelo

638 ViewsEen schuur in Ermelo is afgelopen nacht door brand verwoest. Bij de brand vielen geen gewonden. De brandweer werd gisteravond omstreeks 23.20 uur gealarmeerd voor een uitslaande schuurbrand. De brand vond plaats  achter een rijtjeswoning aan de Klimoplaan in Ermelo. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond het schuurtje al in lichterlaaie. De brandweer zette in om uitbreiding van de brand te voorkomen. Voor de waterwinning werd een extra waterwagen opgeroepen. Tegen 23.40 uur werd het sein brand meester gegeven. De schuur…

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Ernstig ongeval Telgeterweg in Putten

1.196 ViewsAan de Telgterweg in Putten zijn vanavond twee fietsers gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder een traumaheli, werden rond tien uur gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was geweest tussen een voertuig en twee fietsers. Een slachtoffer werd overgebracht naar het UMC Utrecht en de andere naar Zwolle. Het voertuig was vanaf een uitrit de weg opgereden en de bestuurder had de twee personen op de fietsen niet tijdig gezien. De weg was door het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer.

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Brandweer gealarmeerd voor middelbrand in Hulshorst

340 ViewsHulshorst – Maandagmiddag 24 juni werd de brandweer omstreeks 14:00 gealarmeerd voor gebouwbrand aan de Harderwijkerweg in Hulshorst. Ter plaatse bleek er een heg in brand te staan. Omdat deze 2 chalets staat werd er meteen opgeschaald naar sein middelbrand. Het vuur dreigt overstaan naar een van de chalet. De brandweer is met 2 tankautospuiten en 1 waterwagen te plaatse gekomen.

Lees Meer
Lokaal nieuws 

Update: Hulpdiensten massaal naar Veluwemeer voor speedboot op drift

719 ViewsHulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt naar het Veluwemeer vanwege een speedboot op drift. De boot tolde zonder opvarende rondjes in het water. Gevreesd werd dat de bestuurder overboord was geslagen. De situatie ontstond even voor 22.30 uur nabij de Harderdijk in Biddinghuizen. Een speedboot draaide continu rondjes zonder iemand aan boord.  De KNRM, brandweerduikers en een helikopter werden opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd ingeseind, maar hoefde niet te komen. De bestuurder bleek namelijk veilig en wel aan land te staan. De tollende boot werd door de KNRM ‘onderschept’ en weggesleept. 

Lees Meer