38ste autobrand van 2020 in Deventer

Deventer – de hulpdiensten zijn woensdag nacht 30 december 2020 om 03:03 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Johannes Sinthenstraat. Ter plaatse bleek er een geparkeerde auto in brand te staan aan de voorkant. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen en daarmee is voorkomen dat de omgeving ook schade opliep. De politie vermoed dat het gaat om brandstichting en heeft een lint gespannen waar op staat Niet Betreden Politie. Forensische opsporing gaat ter plaatse onderzoek doen daarna zal de auto door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Hulpdiensten moesten vannacht om 03.03 uur uitrukken voor een autobrand aan de Johannes Sinthenstraat in Deventer. Het was de 38ste autobrand in één jaar tijd in deze stad.

De voorkant van de auto stond in brand toen de brandweer arriveerde. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen en daarmee is voorkomen dat de omgeving ook schade opliep.

De politie vermoedt dat het gaat om brandstichting en spande een lint om de auto waarop stond ‘Niet betreden’. Forensische opsporing gaat ter plaatse onderzoek doen. Daarna zal de auto door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Een maand geleden vond aan de Koningin Julianastraat rond 04.00 uur ’s nachts de 37ste autobrand van 2020 in Deventer plaats. 

Foto’s : News United / Jan Willem Klein Horstman

Total
0
Shares

Geef een reactie

Previous Post

Automobilist raakt van de weg en eindigt in de sloot langs de A1 bij Holten

Next Post

112persfotografie Jaaroverzicht 2020

Related Posts
Total
0
Share
×
Chat openen
1
•Tip de redactie
Heeft u een nieuwstip of vraag voor de redactie? Typ uw bericht: