Twee doden en gewonden door geweld Maastricht

In Maastricht zijn donderdagavond twee mensen doodgestoken en meerdere mensen gewond geraakt. Eén dode werd gevonden aan de Botsaartstraat. De politie trof diverse gewonden aan op de Joseph Postmesstraat, een stuk verderop. Het is nog onduidelijk waar het tweede dodelijke slachtoffer viel en of er een verband is. 

Er zouden rond de tien personen in het ziekenhuis liggen, maar daar wil men er niets over zeggen.

Over de toedracht van het geweld is ook nog niets bekend. De politie was niet bereikbaar voor meer informatie. Bij de nabijliggende moskee was overigens ook veel politie aanwezig.

 

 

This article has 1 Comment

  1. Normaal is het zo als een oorlog voorbij is dat de vluchtelingen weer terug keren om hun land weer op te bouwen.
    Syrië wordt nu weer volop opgebouwd en er wordt op dit moment nu weer overal gewerkt iedereen is nodig om het puin op te ruimen en er is nu overal volop werk voor iedereen ook voor diegenen die gevlucht zijn en dat vooral omdat ook zo ontzettend veel mensen gesneuveld zijn.
    Deze gezonde vaak jonge vluchtelingen zijn hier dan eigenlijk helemaal niet meer nodig behalve dan met zij allen in de bijstand achter de geraniums waar de meesten of bijna allemaal komen te zitten!
    Een ander mogelijkheid is dat die Syrische vluchtelingen iets op hun kerfstok hadden zodat ze nu niet meer terug kunnen want we moeten niet vergeten dat wij als een lakei achter de VS, Israël en Saudi Arabië staan die het midden oosten tot een groot slachtveld willen maken met hun huurlingenlegers zoals ISIS, Al Nushra en Al Qaida.
    Politiek Den Haag maar ook Brussel is niet meer dan een `geloofwaardig` toneelspel en hebben totaal niets in te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *