TIP DE REDACTIE

112persfotografie wil graag weten wat er gebeurt in je omgeving.  Stuur een mail naar info@112persfotografie.nl Wij hebben niet alleen oog voor nieuws berichten van onze eigen fotografen maar ook beelden van u. 

Je verhaal wordt nog sterker als er een foto of een filmpje bijzit. Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het verhaal dat je graag bij ons onder de aandacht wil brengen.

Je krijgt persoonlijk bericht van onze redactie als wij jouw inzending plaatsen op onze website. 

Door middel van het opsturen van tekst-, audio- of beeldmateriaal (hierna materialen) naar de redactie van 112persfotografie verklaar je je akkoord met het volgende: Je garandeert dat je bevoegd bent de door jou aangeleverde materialen openbaar te maken en te verveelvoudigen en dat deze materialen op geen enkele wijze inbreuk maken op enig aan een ander toekomend recht, waaronder in ieder geval enig recht van intellectuele eigendom.

112persfotografie verkrijgt een onbeperkte licentie tot het openbaar maken en verveelvoudigen van de door jou aangeleverde Materialen. Deze bevoegdheid omvat, maar is niet beperkt tot, het zonder beperking herhalen van de Materialen, het bewerken van de Materialen, en het openbaar maken dan wel beschikbaar stellen van de Materialen via het internet en ieder ander medium nu bekend of in de toekomst ontwikkeld.  

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar info@112persfotografie.nl Vergeet niet om je telefoonnummer in je e-mail te vermelden!